The Law Firm you need to handle your general legal questions, and when necessary, your litigation, mediation and arbitration needs.

Forum

Visitors can read the forum. Guests that login first, can add a comment.

Forum Home   New Thread

moment dat

Posted by: caicai2017 on 12/4/2017 9:27 PM

Ik begon meer NBA-aandacht te krijgen na mijn tweede studiejaar. Mijn junior jaar, voor het seizoen, zei ik tegen mezelf dat als ik een goed jaar had ik het uitproberen zou proberen. Mijn laatste thuiswedstrijd, tegen Wichita State, scoorde ik met 41 punten in een overwinning van 91-79. De overwinning sloot [url=http://www.lemontlaur.fr/femme-c-1/nike-air-max-90-femme-noir-c-1_67/]Nike Air Max 90 Femme Noir[/url] de [url=http://www.fizelson.fr/Nike-Air-Max-Command-Femme-c-44.html]Nike Air Max Command Femme[/url] MVC-seizoenstitel af. En toen gingen we de Shockers verslaan in de finale van het conferentietoernooi.
Ik dacht dat het tijd was.
Toen het tijd was voor mij om een ??beslissing te nemen, was het absoluut raar dat mijn vader de man was die mij scoutingfeedback en concept-informatie gaf. Hij deed het uitstekend, objectief houdend, hoewel ik kon zien dat de coach in hem wilde dat ik bleef - Creighton was het volgende [url=http://www.roberttrinick.co.uk/nike-roshe-run-c-92/nike-roshe-run-womens-c-92_93/]Nike Roshe Run Womens[/url] jaar in [url=http://www.egbertvanwijk.nl/Adidas-NMD-Dames-c-5.html]Adidas NMD Dames[/url] het Big East. De vader in hem zette me echter echt aan het werk.
De beslissing ging naar de draad. Voor mij voelde het verlaten gewoon niet goed - Creighton betrad een grotere, moeilijkere competitie en ik wilde de Bluejays achter de achtste bal niet verlaten. Mijn vader vertelde me dat ik waarschijnlijk halverwege de eerste ronde was en dat ik, als ik weer een goed jaar had, waarschijnlijk in dezelfde exacte [url=http://www.roberttrinick.co.uk/nike-air-max-90-c-51/nike-air-max-90-mens-c-51_53/]Nike Air Max 90 Mens[/url] [url=http://www.fizelson.fr/Nike-Air-Max-90-Homme-c-38.html]Nike Air Max 90 Homme[/url] positie zou zijn.
Toen ik dat eenmaal hoorde, wist ik het. "Ik blijf," zei ik tegen hem.
"Weet je het zeker?" Vroeg hij. Je kon zien dat hij haast had om me in Bruce's kantoor te krijgen voordat ik van gedachten veranderde. Ik denk veel aan die dag. Later dat seizoen scoorde ik mijn drieduizendste carrièrepunt op Senior Day tegen Providence. Mijn vader noemde time-out om het moment te vieren. Hij had geen toespraak [url=http://www.asdthanit.it/Adidas-Superstar-Donne-Rosa-c-10.html]Adidas Superstar Donne Rosa[/url] gepland, maar [url=http://www.willtaylars.co.uk/nike-air-max-90-c-9/nike-air-max-90-womens-pink-c-9_22/]Nike Air Max 90 Womens Pink[/url] we omhelsden hem gewoon. Mijn hele familie was daar. Het was een moment dat we allemaal nog steeds echt koesteren. Daarna kreeg ik de wedstrijdbal en gooide ik die naar mijn broer, Nick, op de tribunes - maar hij was ongeveer 10 bieren diep, dus mijn zus, Sydney, eindigde het in plaats daarvan.
Ik kan niet geloven dat ik bijna wegging na mijn eerste jaar.
Ik zou zo'n idioot zijn geweest.
Ik zei: "Ja. [url=http://www.anthonytouma.fr/Nike-Air-Presto-Femme-c-46_78.html]Nike Air Presto Femme[/url] Laten [url=http://www.egbertvanwijk.nl/Nike-Internationalist-Dames-c-66.html]Nike Internationalist Dames[/url] we het doen. "Dus toen liepen we naast het kantoor van de atletische directeur en maakten het officieel.

Back   
 
Add Comment:
Please login or register to add a comment or get notified when a comment is added.
Powered by liveSite Get your free site!